lørdag den 29. oktober 2011

Halloween DIY

Min søde kollega Sidsel laver de sødeste edderkopper med børnehaveklassen, og jeg vil straks dele ideen med jer. Det er så samtidigt mit første forsøg på at lave en DIY, så kom gerne med kommentarer og gode ideer.

DIY Edderkop

fredag den 28. oktober 2011

God mad i Vejle

I efterårsferien var vi i Vejle, og vi fik rigtig god mad!

..hun skriver altid kun om gode restaurent oplevelser.. tænker I måske?

Ja, for jeg er ikke madanmelder, jeg gider ikke skrive om den dårlige mad - men jeg anbefaler gerne de gode steder!

Så her er to rigtig gode spisesteder i Vejle:

Trattoria Dei Re er rigtig god italiensk mad til rimelige priser (sammenlignet med København).

The Lodge er gode bøffer og lækker indretning.

God fornøjelse =)

lørdag den 22. oktober 2011

Pandekager Vom Fass

Vi var i Vejle i starten af efterårsferien og i Bryggen (storcenter) fandt vi butikken Vom FASS med olie, eddike og alskens lækkerier. De havde i anledning af ferien en gratis opskrift liggende og den får i her.. lækre pandekager med appelsinolie (fra butikken).

Pandekager med appelsinolie:

250 g mel
6 dl sødmælk
4 æg
2 tsk. vaniljesukker
½ dl appelsin eller citronolie

Æg og vanilje piskes sammen. Tilsæt mel, mælk og olie.
Der bliver 10-20 pandekager alt efter størrelse.

Vi fik også en opskrift med som ganske enkelt går ud på at brune gulerødder i appelsinolien, tilsætte honning og sort peber. Den glæder vi os til at prøve af. Selvom det næsten er synd at bruge pandekageolien til grønsager.

Efterår i haven

Lidt oktober billeder fra haven.. Det er fantastisk når de røde farver kommer frem.

torsdag den 6. oktober 2011

Halloween i papir

Jeg er faldet over en side med sååå meget halloweenpynt lige til at printe ud! Mums..
Jeg må altså lige dele linket med jer. Det er Canon Creative Park der står bag.


4UH8P5H2WNSG

I pakken var..

I pakken til Signes Mor var der som sagt en ting I skal se..

Den blev altså ret sød, hvis jeg selv skal sige det! Den hæklede yoyo så jeg i en bog, men kunne ikke finde den igen, så jeg prøvede mig frem. Bogen er nu lokaliseret så jeg skal prøve igen og se om den er bedre efter opskriften. Når det er afgjort kommer det på listen over ting jeg gerne vil lave som DIY eller opskrift her på bloggen. Efterhånden en lang liste =)

I bogen var yoyo'erne sat sammen til et sødt tæppe, men jeg syntes de har stort potentiale som pynt på huer og hårbøjler.

Til min store glæde rapporterer Signes Mor at huen passer Signe.. pyha!

Køkken grej

Jeg må lige huske at fortælle om de fine gaver jeg fik til min fødselsdag.. ingen billeder for det hele er pakket ud og taget i brug. Men der var ligesom et vist tema i gaverne - eller rettere to. Jeg fik bøger, to ens - så jeg har i dag byttet den ene til "Ny Mønsterkonstruktion for kvinder" (Jeg havde den gamle, men den nye har flere størrelser så jeg vil gerne have den i stedet).

Men det store tema var altså køkken grej. Nogen tror måske at det er mænd der er mest interesserede i gadgets, men når vi tæller dem i køkkenet med er jeg altså værre end min mand. I lørdags fik jeg ekstra røreskål til min Kitchen Aid (min store kærlighed), rivejern til samme, ny stavblender med multimixer, et sukkertermometer og så også lige nogle lækre madvarer som karl johan creme med hvide trøfler, hyldeblomst eddike og lignende.

Jeg elsker det! Min kenwood grill, fritøsen (som er min mands, men alligevel), mine to pastamaskiner (den ene laver makaroni og skruer), parmesanhøvlen, kartoffelmoseren osv. Heldigvis er jeg ved at få flyttet mine arbejdsbøger op på det nye kontor, så der bliver plads i annekset til de maskiner som vi ikke bruger til hverdag - for man løber altså tør for køkkenplads når man er vild med køkkengadgets. Det vil sige når man også har en familie som gider at give dem som gaver. Heldigvis har jeg sådan en familie!

onsdag den 5. oktober 2011

Pakke sendt afsted..

Endelig fik jeg sendt en pakke til Signes Mor som tak for den fine pakke jeg fik i pakkelegen. Nu skal jeg så have lavet to pakker som I kan få fingrene i! Pakken blev sendt i går, så den skulle snart være fremme... der kommer billede af én af tingene i pakken når jeg er sikker på at den er ankommet.

Morgensjov

Jeg syntes at jeg gør en indsats for at stimulere mine børns kreative evner, og så er det jo superfedt når man ser resultater også selvom man vidst ikke må lege med maden. Jeg måtte hjælpe lidt med benene.. men det var altså ikke min ide!

søndag den 2. oktober 2011

Dørskilt af Hama perler

Vi har et anneks, som er fyldt med alle mine krea materialer, store arbejdsborde og masser af skamler til de dage hvor vi har små gæster. Der er skabe fyldt med stof, garn, perler, modellervoks, maling, lim, kreabøger, papir, karton, mosgummi og meget meget mere. Foto? Måske en dag hvor der er ryddet op - hvilket der sjældent bliver, for det er nemlig pointen! Vi arbejder, sætter om nødvendigt låg på eller vasker en pensel og går tilbage i huset.. kommer tilbage næste dag eller dagen efter og kan fortsætte hvor vi slap.

Nu skal sådan et sted jo have et navn og vi kalder det for sjov skyld for "Legestuen".

I dag ville Lærke lave perleplader og så fik jeg lavet et skilt til døren:

Strikket trøje og hue

Jeg strikker sjældent..
Min mor er nemlig Wonderwoman med et par strikkepinde og det bliver bare SÅ meget bedre når hun strikker, end hvis jeg selv går i gang. Men så er det jo dejligt at hun gerne vil strikke til mine børn. Hun har begået endnu et par mirakler med pindene og her er to af dem, nemlig trøje og hue til min datter. Billeder af min søn kommer måske i morgen, han ville ikke fotograferes i dag - go figure!

Er det ikke bare et skønt sæt? Jeg beklager tungen, men de andre 3 billeder jeg tog var uskarpe.

lørdag den 1. oktober 2011

Giveaway - vinderen:

Juhu! Jeg har fødselsdag!
Inden jeg fortsætter med Mette Blomsterbergs kanelsnegle og Amo bollerne, så skal vi lige have fundet en vinder i min første Giveaway.

Ialt 34 deltagere og 58 lodder.. wauw!

Vinder loddet er nr. 40, som tilhører Musse - stort tillykke.
MusseOlsenJensen har bloggen Musses Verden.


Jeg har trukket lod på random.org (jeg har ikke lige styr på det med screencast, så I må stole på mig)

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...